If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
12,0-12,5 л/ 100 км градско, но мога и повече ...
Само бензин, 95-100 октана, Еко, Ромпетрол, рядко Шел, на ОМВ съм доста сърдит и скоро няма да им препаря прехвалената верига...
Карам със стоковите 15" телефонни шайби.
пп Тая тема нещо ми намирисва на избиване на комплекси - на кой му горяла по-малко Алфата?
И аз така. Градско под 12,5 немога да падна. Извън града съм падал на 6.2 иначе. Но в града няма как. Особено в малкия град където аха да отлепи стрелката от 50 градуса и съм стигнал. И незнам както от нова година горивата ще са с над 10% увеличение на акциза... честно казано с такси да се движа ще ми е по-евтино. Но пък нали някой беше казал кеф цена няма Че си караме колата и 10 лв да е бензина
За кой град става въпрос!
Градско София, този разход е почти невъзможен!
Извънградско е нормално на газ с тази скорост!
На бензин градско е същото ,извънградско около 1.5 - 2 литра на долу!
За сервото - хич не е нормално!
Днеска засякох твърдо - 2.5V6 по магистралата 100 км със 130 кмч ми изгори 8,20л - до грам го сметнах пълно пълно.....ама не докато откаже пистолета, а докато прелее капачката......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Днеска засякох твърдо - 2.5V6 по магистралата 100 км със 130 кмч ми изгори 8,20л - до грам го сметнах пълно пълно.....ама не докато откаже пистолета, а докато прелее капачката......
Де да имах ме всички 2.5 аз с 1.6 толкова ще дам къде ми беше акъла като си избирах колата само по състояние, а не по мотор
Моята 156-ца е карам повече извън градско и ми гори винаги 6 л. на 100 км нафта средно. На колата е правен ремап и извън градско е карам около 120-160 км.ч. Мисля че е добре нали? 1.9 jtd 110 к.с.
sigpicAlfa Romeo 156 1.9 jtd 110 hp 2001 + remap - ex
156 Sportwagon 1.9 m-jet 140 hp
Comment